Skip to main content

Allianz Global Investors (AllianzGI), een van ’s werelds toonaangevende actieve vermogensbeheerders, kondigt vandaag de benoeming aan van Jeroen Vrancken als Head of Wholesale in de Benelux. Jeroen is gevestigd in Brussel en rapporteert aan Amine Benghabrit, directeur Distributie France & BeNeLux, en werkt samen met Sjoerd Angenent, Head of Institutional in Nederland.

AllianzGI heeft kantoren in Rotterdam, Brussel en Luxemburg en heeft in de regio een aanzienlijk aantal institutionele en wholesale klanten. AllianzGI zet zich volledig in voor de ontwikkeling van haar distributie in de Benelux en zal haar distributieteam daar versterken.

Amine Benghabrit, Directeur Distributie France & Benelux bij Allianz Global Investors, stelt: “Jeroen is een ervaren sales manager met een ondernemersgeest en een bewezen track record in vermogensbeheer. Ik ben ervan overtuigd dat zijn solide ervaring in onze sector en de erkenning die hij geniet in alle drie de markten een aanwinst zullen zijn om onze groei in de Benelux te ondersteunen.”

Jeroen Vrancken werkt sinds 2021 bij AllianzGI als Business Developer Wholesale Benelux. Jeroen begon zijn carrière als Sales Manager gespecialiseerd in gestructureerde producten en aandelenderivaten in de Benelux bij Royal Bank of Scotland in 2012. Hij begon in 2013 bij DNCA Finance als Sales Manager voor de Benelux en werd in 2017 Sales Director voor de Benelux. Hij behaalde een Msc Finance & Risk Management aan de London School of Business and Finance en een Msc Applied Economics aan de UHasselt.

Jeroen Vrancken, Head of Wholesale, Allianz Global Investors

EFI

Author EFI

More posts by EFI