Skip to main content
  • Alle BUX klanten ontvangen vanaf 1 juli 2,30% rentevergoeding per jaar op hun niet-geïnvesteerde contante saldo
  • Dit tarief geldt voor cash saldi tot € 25.000.-
  • Alle geldrekeningen bij BUX zijn beschermd tot €100.000 onder de voorwaarden van het depositogarantiestelsel

Bux verhoogt per 1 juli de rentevergoeding op niet-geïnvesteerd contant geld van 2,01% naar 2,30% voor alle klanten. De wijziging is een gevolg van de aankondiging van de Europese Centrale Bank (ECB) om de rente verder te verhogen. 

Door de renteverhoging hebben klanten die op zoek zijn naar een veilige plek om hun geld te beleggen een hoger gegarandeerd rendement. Voor hen, en zeker voor degenen die het de afgelopen jaren financieel lastig hadden vanwege de lage rente.

“We zijn altijd op zoek naar manieren om onze klanten een betere waarde en een hoger rendement op hun beleggingen te bieden”, zegt Yorick Naeff, CEO van Bux. “De aankondiging van de ECB was voor ons een perfecte gelegenheid om onze rentetarieven te verhogen en ervoor te zorgen dat onze klanten beloond worden voor het aanhouden van hun tegoeden..”

Het nieuwe rentetarief betekent dat klanten een hoger rendement krijgen over hun niet-geïnvesteerde geld tot € 25.000,-, waardoor hun vermogen sneller groeit. Ook is de rentestijging een volgende stap om ervoor te zorgen dat BUX een van de toonaangevende online beleggingsplatforms in Europa blijft.

getbux.com

CFI

Author CFI

More posts by CFI