Skip to main content

Astorg, een toonaangevende pan-Europese private equity firma, kondigt de komst aan van vier senior professionals om de groei en ontwikkeling van het bedrijf te ondersteunen. Dat blijkt uit een persbericht.

  • Tobias Nordblom, Managing Director, Flagship
  • Alexandre Dussaucy, Managing Director, Investor Relations
  • Corinne Schreiber, Managing Director, Investor Relations
  • Valérie Legat, Managing Director, Head of Digital

Thierry Timsit, CEO van Astorg, licht toe: “We zijn verheugd om vier nieuwe senior profielen in ons team te verwelkomen, wier rollen in lijn zijn met ons voortdurende groei- en ontwikkelingstraject. Tobias, Alexandre, Corinne en Valérie belichamen de belangrijkste waarden die Astorg kenmerken: ondernemerschap, nederigheid, eerlijkheid en inhoud. Ze hebben allemaal een grondige kennis van de industrie in hun respectieve vakgebieden en zullen helpen om ons bedrijf vooruit te helpen, met name door nieuwe mogelijkheden om waarde te creëren, in het bijzonder door innovatie, terwijl ze de uitmuntendheid die we onze klanten bieden versterken”.

Tobias Nordblom, Managing Director, Flagship, trad in december toe tot het Healthcare-team van Astorg en houdt zich voornamelijk bezig met de sectoren Med-tech en Med-tech services. Daarvoor was hij directeur in het Healthcare team van Keensight Capital. Daarvoor werkte hij bij Bain Capital en Morgan Stanley, eveneens in de gezondheidszorgsector. Tobias heeft de Zweedse nationaliteit en heeft een mastergraad in Toegepaste Economie & Finance van de Copenhagen Business School en een dubbele Bachelor of Science in Corporate Finance & Financial Economics van de Universiteit van Lund.

Alexandre Dussaucy, Managing Director, Investor Relations, trad in december in dienst bij Astorg en is voornamelijk verantwoordelijk voor institutionele beleggers in Frankrijk, de Benelux en het Midden-Oosten. Alexandre heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales en investor relations. Daarvoor was hij Sales Director voor Franstalig Europa, Nederland en het Midden-Oosten bij Allspring Global Investments en Wells Fargo Asset Management. Hij bekleedde een soortgelijke functie bij Markov Processes International (MPI) en begon zijn carrière bij Ernst & Young Consulting. Alexandre heeft de Franse nationaliteit en behaalde een masterdiploma in financiën en economie aan de EDHEC Business School.

Corinne Schreiber, Managing Director, Investor Relations, treedt in maart 2024 in dienst bij Astorg en wordt voornamelijk verantwoordelijk voor institutionele beleggers in de DACH-regio en de Scandinavische landen. Corinne heeft meer dan 14 jaar ervaring in sales en investor relations. Daarvoor was ze Principal in het investor relations team bij Pantheon Ventures. Ze bekleedde ook 6 jaar lang soortgelijke functies bij Blue Bay Asset Management en PIMCO. Corinne heeft de Belgisch-Duitse nationaliteit en heeft een master in bedrijfsrecht van de Université Panthéon-Sorbonne.

Deze twee nieuwe benoemingen, samen met die van Joséphine Loréal een jaar eerder – als Managing Director met als belangrijkste taak het aansturen van onze inspanningen bij financiële tussenpersonen, family offices en bepaalde institutionele beleggers in Franstalig Europa – en meer recent de benoemingen van Reinard Volschenk, Managing Director Investor Relations, verantwoordelijk voor projectbeheer, productontwikkeling en co-investeringsactiviteiten, en Samia Hadj, Hoofd Corporate Communications, betekenen een aanzienlijke uitbreiding van onze middelen voor klantenbetrokkenheid.

“Onze belangrijkste prioriteit is het vergroten van onze waardepropositie voor al onze stakeholders, terwijl we onze investeerders over de hele wereld een eersteklas niveau van dienstverlening en operationele uitmuntendheid bieden. We zijn verheugd ons team verder te versterken met nieuw talent om ons te helpen deze missie te volbrengen,” voegt Jean Raby, Partner en Hoofd Business Development en Client Engagement bij Astorg, eraan toe.

Valérie Legat, Managing Director, Hoofd Digitaal, is sinds begin deze maand werkzaam bij Astorg. Ze is verantwoordelijk voor de digitale transformatiestrategie van Astorg en haar bedrijven in portfolio. Valérie zette de eerste Digital Factory binnen de Carrefour Group op voor alle e-commerce, winkels en financiële diensten, en creëerde en beheerde de Customer Experience en Analytics-activiteiten van de Group. Voordat ze bij Carrefour kwam, richtte ze Business Lab op, een digitaal bureau dat de exclusieve partner van McKinsey & Company in Frankrijk is geworden. Bij McKinsey was ze Expert Associate Partner en co-leider van McKinsey Digital Labs. Valérie is Frans-Amerikaans en heeft een Master in Management van Skema Business School.

EFI

Author EFI

More posts by EFI