Skip to main content

Amsterdam – NTT DATA, een wereldwijde leider op het gebied van digitale business en IT-services, is de eerste OutSystems-partner die meer dan 1.000 certificeringen heeft behaald. Deze certificeringen worden uitgereikt aan professionals en teams voor hun expertise in de technologie van OutSystems op verschillende specialisatie- en functieniveaus.

Expertise in high-performance low-code technologie

Deze mijlpaal bevestigt NTT DATA’s expertise in high-performance low-code technologie. Daarnaast toont het dat de ontwikkeling van medewerkers bij NTT DATA hoog in het vaandel staat en dat de organisatie op de hoogte is en blijft van de nieuwste ontwikkelingen van het OutSystems-platform. Zo volgen medewerkers momenteel een training voor het nieuwe OutSystems Developer Cloud product.

OutSystems awards

Naast de 1.000 certificeringen erkent OutSystems het vermogen van NTT DATA om de beste gebruikerservaring te combineren met de ontwikkeling van digitale transformatieoplossingen, gebaseerd op het OutSystems-platform. Daarom wordt NTT DATA beloond met meerdere erkenningen in verschillende sectoren, zoals energie & nutsbedrijven, banken & financiële diensten, UX/UI, publieke sector, verzekeringen, retail en consumentengoederen. Als kers op de taart heeft NTT DATA de “OutSystems Talent Partner of the Year” en “OutSystems Partner of the Year” awards ontvangen. Dit maakt NTT DATA wereldwijd de partner met de meeste OutSystems awards.

Edwin van den Thillart, Director Enterprise Cloud Solutions Benelux & Zwitserland bij NTT DATA: “Het is in deze steeds veranderende wereld essentieel dat bedrijfskennis up-to-date is. Wij streven naar een personeelsbestand met de beste professionals, die getraind zijn in platforms zoals OutSystems. In onze regio stelt het partnership met OutSystems ons in staat om klanten nog beter te ondersteunen bij hun digitale transformatie. We hebben er vertrouwen in dat we de mogelijkheden van dit partnership nog meer kunnen laten groeien om zo extra waarde te leveren aan onze klanten.”

Henk Nijkerk, Partner Alliances Manager bij OutSystems Nederland, voegt toe: “Deze mijlpaal laat NTT DATA’s inzet bij het OutSystems high performance low-code platform zien. NTT DATA maakt gebruik van alle mogelijkheden die dit unieke platform biedt, en laat zien wat we allemaal met onze samenwerking kunnen bereiken. Het hebben van zo’n belangrijke partner in onze regio is essentieel voor onze gezamenlijke klanten om succesvol te worden in het realiseren van toegevoegde waarde met het OutSystems-platform.”

KFI

Author KFI

More posts by KFI