Skip to main content

Ontgrendel de kracht van crypto deze Valentijnsdag

Uit recent onderzoek blijkt dat actieve belangstelling voor cryptocurrency wel eens de nieuwe taal van de liefde zou kunnen zijn.

Volgens het onderzoek:

  • Een actieve interesse in crypto kan een belangrijk pluspunt zijn in een romantische relatie: 83% van de deelnemers zei dat het leuk vinden van crypto een aantrekkelijke eigenschap was in een relatie.
  • Interesse in Web3 kan een manier zijn om op te vallen, want uit het onderzoek bleek dat bijna 70% zei dat ze enthousiaster zouden zijn om met iemand op een date te gaan als ze ontdekten dat deze geïnteresseerd was in crypto.
  • Het hebben van enthousiasme voor crypto toont ook een openheid voor innovatie en technologische vooruitgang. Bijna 60% zei dat ze mensen die geïnteresseerd zijn in crypto aantrekkelijk vinden omdat ze tech-savvy zijn. 
  • Bijna 38% van de ondervraagden zei dat hun partner net zo gepassioneerd was over crypto als zijzelf, terwijl 27% zichzelf de eer gaf hun partner kennis te laten maken met de wereld van Web3 en de onderliggende technologie.
  • Een onthutsende 83% van de respondenten zei dat zij voor Valentijnsdag liever een cryptocadeaubon zouden ontvangen dan bloemen of chocolade.

De onderzoeksresultaten zijn overtuigend en tonen aan dat interesse in crypto de sleutel kan zijn tot een romantische relatie met gelijkgestemde enthousiastelingen deze Valentijnsdag. Nu digitale activa in populariteit blijven toenemen, maken online bronnen het gemakkelijk om in de wereld van crypto en Web3 te springen. Binance Academy biedt veel online cursussen en andere gratis leermiddelen om te beginnen of je crypto-kennis te vergroten.

Over de enquête

De enquête werd uitgevoerd van 6 tot 9 februari 2023 op het Binance Survey-platform, en stond open voor zowel Binance-gebruikers als niet-gebruikers. 2.600 volwassenen met interesse in crypto, variërend van 18 tot 46 jaar oud, namen deel aan deze wereldwijde enquête.

Over Binance

Binance is ’s werelds toonaangevende blockchain-ecosysteem en aanbieder van cryptocurrency-infrastructuur met een financiële productsuite die de grootste uitwisseling van digitale activa naar volume omvat. Vertrouwd door miljoenen wereldwijd, is het Binance-platform gewijd aan het vergroten van de vrijheid van geld voor gebruikers, en beschikt het over een ongeëvenaard portfolio van cryptoproducten en aanbiedingen, waaronder handel en financiën, onderwijs, data en onderzoek, sociaal goed, investeringen en incubatie, decentralisatie en infrastructuuroplossingen, en meer.

De resultaten van dit onderzoek zijn gebaseerd op de antwoorden van een beperkte steekproef van individuen en zijn niet representatief voor de standpunten van Binance.

KFI

Author KFI

More posts by KFI