Skip to main content

Trust Wallet voegt beveiligingslaag toe met nieuwe Ledger-integratie 

28 februari, 2023 – Trust Wallet, de toonaangevende aanbieder van self-custodial en multi-chain wallets, heeft Ledger hardware support voor de Trust Wallet Browser Extension gelanceerd. Trust Wallet-gebruikers kunnen nu profiteren van een extra beveiligingslaag voor hun digitale activa via hardware-oplossingen bij het gebruik van de Trust Wallet Browser Extension.  

Met deze nieuwe integratie biedt Trust Wallet een naadloze en flexibele gateway voor Ledger-gebruikers om toegang te krijgen tot dApps, hun assets te beheren en crypto-activa over te dragen tussen online en offline wallets, waardoor ze meer controle hebben over de beveiliging van activa.  

Met zowel online als offline self-custody opties hebben Trust Wallet-gebruikers een evenwichtige combinatie van Web3-toegankelijkheid via de online wallet functies, gekoppeld aan de betrouwbare offline opslag van digitale activa via Ledger’s hardware wallet. 

De multi-wallet functie en Testnets zijn ook opgenomen in deze Trust Wallet Browser Extension update, waardoor gebruikers kunnen genieten van een meer uitgebreide wallet ervaring. Multi-wallet zal gebruikers in staat stellen hun verschillende wallets te creëren, importeren en beheren op basis van meerdere scenario’s samengebracht op één plaats, met afzonderlijke privésleutels om een meer beveiligde oplossing te bieden, terwijl Testnets ontwikkelaars en meer technisch onderlegde gebruikers in staat zal stellen te experimenteren met cryptomunten op een eenvoudige en controleerbare manier. 

Jean-Francois Rochet, VP Transacties en Diensten bij Ledger, zei: “We zijn verheugd om Trust Wallet-gebruikers meer veiligheid te bieden met deze integratie. Ledger en TrustWallet delen het doel om elke gebruiker in staat te stellen zijn eigen activa te beheren, wat de ware ethos van crypto is.”  

Eric Chang, Head of Product bij Trust Wallet, zei: “We zijn blij om ondersteuning voor Ledger toe te voegen omdat het een andere optie biedt voor onze gebruikers om hun sleutels te beheren en veilig met web3 om te gaan. De integratie van Trust Wallet en een toonaangevende hardware wallet zoals Ledger biedt mensen de beste balans tussen gemak, verbeterde beveiliging en functionaliteit. Mensen hebben toegang tot het brede scala aan nieuwe tokens, netwerken en dApps verbindingen via een toegevoegde beveiligingslaag – allemaal op één plek vanuit hun browser.” 

Over Trust Wallet 

Trust Wallet is een toonaangevende self-custodial multi-chain crypto wallet die gebruikers een naadloze wallet-ervaring biedt op mobiel en desktop. Trust Wallet geeft iedereen toegang tot web3 en stelt gebruikers in staat om volledig eigenaar te zijn van hun crypto-activa. Het is een niet-custodiale portemonnee, wat betekent dat uw privésleutels worden opgeslagen op uw apparaat en uw activa op de keten, wat betekent dat u altijd de volledige controle heeft. 

Met een super eenvoudig te gebruiken interface en authentieke multi-chain ervaring, is Trust Wallet een one-stop-shop oplossing voor de cryptobehoeften van elke gebruiker, ongeacht hun ervaring. Trust Wallet is geïntegreerd in 70+ blockchains en stelt u in staat om meer dan 8,5 miljoen activa, waaronder NFT’s, allemaal op één plek op te slaan. U kunt kopen, inzetten, ruilen en naadloos bladeren in de wereld van web3 dApps met behulp van uw Trust Wallet.  

Met meer dan 60 miljoen downloads en 10 miljoen maandelijkse actieve gebruikers is Trust Wallet een van de grootste self-custodial wallets ter wereld. 

Over Ledger 

Ledger is een Frans technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van veilige oplossingen voor het opslaan en beheren van digitale activa. Sinds de oprichting in 2014 is Ledger uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de cryptocurrency-industrie, met een reeks hardware wallets en andere producten die zijn ontworpen om gebruikers een hoge mate van veiligheid te bieden voor hun cryptobezittingen. Vandaag de dag bedient Ledger miljoenen gebruikers wereldwijd en biedt hen de gemoedsrust dat hun digitale activa veilig zijn. 

KFI

Author KFI

More posts by KFI