Skip to main content

Binance lanceert gratis belastingtool om belastingdetails te verstrekken voor cryptotransacties in eerste stap van wereldwijde lancering

Parijs, Frankrijk – 6 februari 2023 – Binance lanceert vandaag Binance Tax, een nieuwe tool waarmee gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot details van de belasting die gepaard gaat met hun cryptohandelsactiviteiten. Met Binance Tax kunnen gebruikers een rapport downloaden met een belastingoverzicht van alle winsten of verliezen die ze met Binance hebben gemaakt. De software zal in Frankrijk worden getest voordat het later dit jaar wordt uitgebreid naar andere markten wereldwijd.

Binance Tax werd ontworpen na een groeiende vraag van klanten om een eenvoudig te gebruiken tool te hebben om inzicht te krijgen in hun belastingplicht op het platform. Gebruikers hebben toegang tot een overzicht van hun handelsactiviteiten door in te loggen op https://www.binance.com/en/tax  met hun Binance account. Eenmaal ingelogd kunnen gebruikers kiezen uit ‘Gerealiseerde kapitaalwinsten’, ‘Inkomenswinsten’ of ‘Transacties’ en vervolgens zal dit een downloadbaar belastingrapport genereren, met een overzicht van eventuele winsten of verliezen.

De nieuwe tool zal gratis zijn voor gebruikers van Binance.com  en zal details bevatten die specifiek zijn voor de locatie van de klant om het gemakkelijker te maken voor mensen om toegang te krijgen tot hun belastinggegevens die mogelijk moeten worden opgenomen in aangiften.

“We kijken altijd hoe we producten kunnen bouwen om het leven van onze klanten makkelijker te maken en dat betekent vaak luisteren en direct reageren op feedback van gebruikers,” zei Mayur Kamat, hoofd product bij Binance. “We hoorden dat onze gebruikers een gemakkelijkere manier wilden om hun belastingen te kunnen zien en begrijpen, dus we zijn enthousiast om deze nieuwe, gratis te gebruiken belastingtool naar onze gemeenschap te brengen, te beginnen in Frankrijk.”

Na de eerste pilot in Frankrijk, zal Binance later dit jaar proberen de tool in andere markten over de hele wereld te lanceren. De functie bevindt zich in de eerste stadia van ontwikkeling en is bedoeld om transacties van het Binance-platform beter te begrijpen met het oog op belastingverplichtingen. De huidige versie integreert niet met andere platforms of wallets, maar er zullen plannen zijn om dit te ontwikkelen, waarbij wordt gekeken welke integraties en toekomstige verbeteringen in de toekomst gunstig zouden zijn voor dit product.

Meer informatie over de functie vindt u hier.

Over Binance

Binance is ’s werelds toonaangevende aanbieder van blockchain-ecosystemen en cryptocurrency-infrastructuur met een financiële productsuite die qua volume de grootste uitwisseling van digitale activa omvat. Het Binance-platform, dat wereldwijd door miljoenen mensen wordt vertrouwd, is toegewijd aan het vergroten van de vrijheid van geld voor gebruikers en biedt een ongeëvenaarde portfolio van cryptoproducten en -aanbiedingen, waaronder: handel en financiën, onderwijs, gegevens en onderzoek, maatschappelijk welzijn, investeringen en incubatie, decentralisatie en infrastructuuroplossingen, en meer. Ga voor meer informatie naar: https://www.binance.com

KFI

Author KFI

More posts by KFI