Skip to main content

Parterra, een nieuw luxe horlogemerk dat staat voor avontuur en Zwitserse kwaliteit, licht via een exclusieve campagne op het Amerikaans crowdfunding platform Kickstarter een tipje van de sluier op van zijn eerste collectie. Het is een nieuwe stap in het project van de jonge ondernemers Nickolas De Beule en Lander Van der Auwera om tegen eind 2023 deze ‘ultimate all-terrain’ Zwitserse uurwerken op de markt te brengen.

De twee jong afgestudeerde ondernemers, Nickolas De Beule en Lander Van der Auwera, hadden een enorme passie voor kwaliteitsuurwerken en droomden er altijd van zelf één te ontwikkelen. Drie jaar geleden besloten ze om die droom werkelijkheid te maken en zelf een uurwerk te ontwikkelen. Na uitgebreid onderzoek en een nauwe samenwerking met verschillende vakexperts, bouwden ze meer dan 50 prototypes om hun concept te verfijnen. Nu staat de verkoop van hun eerste collectie voor de deur.

In aanloop van de lancering van de Kickstarter-campagne, biedt Parterra een unieke kans aan early adopters om hun uurwerk te reserveren met exclusieve voordelen via Parterra’s website. Deze extra’s omvatten onder andere een speciale travel case om het horloge te beschermen, een extra leren band naast het standaard FKM-rubberen bandje, een verlengde garantie voor de gemoedsrust, de optie om een persoonlijke gravure op de achterkant van het horloge te laten aanbrengen, en de mogelijkheid om een limited edition nummer uit de serie van 250 te kiezen.

Op 7 november gaat de officiële Kickstarter-campagne van start, en is de collectie beschikbaar. Mensen die er snel bij zijn, worden beloond met speciale prijzen. “We willen pioniers de kans bieden om deel uit te maken van ons avontuur, maar ook hoogwaardige uurwerken terug te geven die generaties lang meegaan.” benadrukt Lander Van der Auwera.

Volg Parterra:

Instagram: @parterra_watches

Facebook: @parterra.horloges

Twitter: @ParterraWatches

CFI

Author CFI

More posts by CFI