Skip to main content
  • Na de succesvolle lancering in België kondigt de in Amsterdam gevestigde cryptocurrency exchange Finst de lancering aan van haar cryptocurrency storting service
  • Met deze nieuwste toevoeging voltooit Finst het eerste deel van een volledige exchange wallet-oplossing, crypto-opnames volgen in de komende weken
  • Particuliere beleggers die op zoek zijn naar een veilige en betrouwbare cryptocurrency exchange kunnen nu hun cryptocurrency holdings overzetten naar Finst vanaf andere exchanges en self-hosted wallets.

Door de recente terugtrekking van meerdere cryptocurrency exchanges uit zowel Nederland als België zijn veel cryptobeleggers op zoek naar een alternatief platform. Naast de unieke combinatie van veiligheid, transparantie en ongelofelijk lage kosten van 0,15% per transactie, biedt Finst een ideale oplossing met de lancering van de veelgevraagde cryptocurrency storting service.

Om deze lancering te vieren, onthult het bedrijf een exclusieve welkomstaanbieding waarbij alle nieuwe klanten die hun registratie voor eind augustus voltooien hun eerste 10.000€ kunnen verhandelen zonder kosten, geldig voor 2 weken.

Het beste van twee werelden: vermogensscheiding en selfcustod

Nadat tienduizenden Nederlandse en Belgische beleggers werden gevraagd om hun activa over te boeken naar een ander platform, heeft de in Nederland geregistreerde aanbieder van cryptodiensten het mogelijk gemaakt om zonder kosten cryptocurrency over te boeken naar Finst.

In de komende weken zullen klanten van Finst ook in staat zijn om hun cryptocurrencies op te nemen in hun eigen wallet. Met deze aankomende release biedt het platform het beste van twee werelden: zeer veilige managed custody met vermogensscheiding en volledige self custody. Finst ondersteunt momenteel gratis stortingen voor 22 grote munten en zal de dekking uitbreiden op basis van feedback van klanten.

Het platform meldt ook aanzienlijke vooruitgang te hebben geboekt met een aantal belangrijke projecten, zoals het aantal verhandelbare munten dat binnenkort zal worden uitgebreid tot meer dan 100 unieke munten.

Julien Vallet, CEO & medeoprichter: “We zijn verheugd om de lancering van deze veelgevraagde functionaliteit aan te kondigen. Onze teams hebben al hun tijd en energie gestoken in het aanbieden van deze probleemloze oplossing in recordtijd, en dit was geen gemakkelijke taak. Terwijl meerdere beurzen in de Benelux afbouwen, blijven we onze ontwikkelingscapaciteit nog verder opschalen om onze klanten een superieure handelservaring te kunnen bieden op een manier die aan de regels voldoet.”

KFI

Author KFI

More posts by KFI