Skip to main content

Finst lanceert zeer flexibele crypto-staking met de hoogste beloningen in Benelux

De prijzen van veel populaire cryptocurrencies zijn de afgelopen 2 maanden gemiddeld met een verbazingwekkende 40% gestegen, waardoor staking-beloningen een steeds lucratievere bron van passief inkomen worden voor handelaren en investeerders. Door deel te nemen aan de validatie van blockchaintransacties op Proof-of-Stake-protocollen, kunnen crypto-investeerders aanzienlijk extra beloningen verdienen met staking en hun algehele prestaties maximaliseren.

Een paar weken na het toevoegen van 54 nieuwe munten op het platform, kondigt Finst, de snelstgroeiende cryptocurrency-exchange van de Benelux, aan dat investeerders nu staking kunnen inschakelen op zeven grote Proof-of-Stake-protocollen, met de hoogste rentetarieven en flexibiliteit in de markt. Dit geldt ook voor de stakable coins in de crypto Bundles. Als onderdeel van hun toewijding aan volledige transparantie benadrukt het bedrijf dat geen cryptomunten worden uitgeleend aan derden onder hun staking-service, waardoor investeerders hun vermogen veilig en zeker kunnen laten groeien.

Hoewel staking zeer lonend is gebleken, brengt het ook aanzienlijke technische uitdagingen en noodzakelijke middelen met zich mee. Het opzetten en beveiligen van nodes, het verminderen van het risico op slashing, het bezitten van het vereiste minimum staking-bedrag en onderworpen zijn aan verschillende lock-up en unbonding perioden voor elk protocol zijn slechts enkele voorbeelden van de hoge complexiteit van native staking.

Na enkele maanden van ontwikkeling en hoge technische middelen aan deze hoogverwachte dienst te hebben besteed, heeft Finst met succes bijna alle beperkingen die inherent zijn aan staking opgeheven om zijn klanten de meest gemakkelijke staking-ervaring te bieden. Via het desktop- en mobiele platform kunnen investeerders nu met één klik staking inschakelen zonder minimumbedrag en automatisch beloningen gaan verdienen op alle in aanmerking komende cryptomunten. In tegenstelling tot wat op de meeste andere platforms gangbaar is blijven investeerders controle houden over hun digitale valuta bij staking met Finst en kunnen ze hun cryptocurrencies verkopen of opnemen om te reageren op marktkansen.

Naast zeer flexibel en veilig te zijn, profiteren gebruikers van Finst van de hoogste staking-beloningen in de Benelux op alle ondersteunde digitale assets. Staking-beloningen worden dagelijks opgebouwd en wekelijks op maandagen uitbetaald, en staked saldo evenals historische en aankomende beloningen kunnen worden gevolgd in een uitgebreid dashboard. Momenteel wordt staking ondersteund op Ethereum (ETH), Solana (SOL), Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Polkadot (DOT), Near (NEAR) en Cosmos (ATOM), evenals op deze coins in de 5 cryptocurrency Bundels, de Top 2, 5, 10, 25 en de Groene Bundel.

Om investeerders te helpen geïnformeerde beslissingen te nemen, publiceerde Finst een vergelijkingsanalyse met andere gereguleerde platforms die flexibele staking aanbieden. Het onderzoek benadrukt dat voor 10.000€ aan Ethereum gestaked voor een jaar, investeerders 310€ zouden verdienen met Finst versus 105€ met het gemiddelde van alle platforms in de vergelijking op basis van de huidige beloningspercentages.

Finst’s staking-dekking en huidige staking-beloningen:

Julien Vallet, CEO & medeoprichter, merkte op: “We begrijpen het belang van staking voor investeerders, daarom hebben we flink geïnvesteerd in het aanpassen van een veilige oplossing die het beste van alle werelden combineert. Tot nu toe moesten investeerders kiezen tussen flexibiliteit en hoge staking-beloningen, zelfs bij de grootste CEX en DEX. Met Finst krijgen ze beide, omdat onze eigen staking-technologie alle complexiteit wegneemt om een naadloze ervaring te bieden. Het ontwikkelen van zo’n complexe dienst was geen gemakkelijke taak, maar we wilden een unieke oplossing bieden zonder enig compromis. We zijn trots op deze nieuwste toevoeging, die een krachtige oplossing biedt aan investeerders en bijdraagt aan het creëren van een echt gelijk speelveld in de industrie.”

Over Finst

Finst is de snelst groeiende cryptocurrency exchange in de Benelux en biedt een best-in-class investeringsplatform in combinatie met institutionele beveiligingsstandaarden en 82% lagere handelskosten. Finst wordt geleid door het ex-kernteam van DEGIRO en is geregistreerd als aanbieder van cryptodiensten bij De Nederlandsche Bank (DNB). Finst wil het grootste en meest vertrouwde cryptocurrency platform in Europa worden door particuliere beleggers te laten profiteren van dezelfde mogelijkheden en tools als professionele handelaren. Voor meer informatie kan u terecht op www.finst.com.

EFI

Author EFI

More posts by EFI