Skip to main content

Londen, VERENIGD KONINKRIJK, New York, 28 februari 2023: Clausematch, een technologiebedrijf dat oplossingen ontwikkelt voor de naleving van regelgeving, is verheugd aan te kondigen dat het een overeenkomst heeft getekend met The Connector, een technologisch commercieel bedrijf met een onconventionele aanpak om bedrijven te helpen die hun klantenbestand willen opschalen, evenals financiële dienstverleners die op zoek zijn naar een betrouwbare oplossing van derden.

Volgens een recent onderzoek onder IT- en beveiligingsprofessionals gebruiken organisaties wereldwijd ongeveer 110 SaaS-applicaties in hun bedrijf. De meeste bedrijven hebben echter geen kerncompetentie in het kopen van dergelijke software, en kopen vaak SaaS-producten die te duur zijn, moeilijk te gebruiken, of het kernprobleem niet oplossen.

The Connector, geleid door RegTech influencer Koen Vanderhoydonk, heeft een bewezen track record van sterke relaties en een uitgebreid internationaal netwerk in de financiële dienstverlening. Vanderhoydonk heeft ook een aanzienlijk bereik in de Benelux Unie, wat voordelig zal zijn voor Clausematch. Door de samenwerking tussen Clausematch en The Connector zullen bedrijven die op zoek zijn naar een gereputeerde oplossing van derden om hun compliance-verplichtingen te helpen beheren, profiteren van een win-win combinatie van technologische expertise en hoogwaardige oplossingen en praktijken.

“We zijn verheugd om samen te werken met The Connector, omdat zij veel kennis en ervaring delen in FinTech, Banking en Investment Management, en een diep netwerk in de BENELUX en daarbuiten om Clausematch te introduceren waar zij een gat in de oplossing zien. Met de voorkennis van het team over Clausematch en hun promotie van het platform, was dit een samenwerking die stond te gebeuren”, aldus Claudia Coutinho-De Somma, EMEA Account Executive bij Clausematch.

The Connector hanteert drie criteria bij het kiezen van oplossingen van derden, zoals Clausematch, om aan haar verbindingen te brengen: een bewezen oplossing, bewezen voordelen voor klanten, en bewezen standvastigheid en belofte van een toekomst in de industrie. Volgens Koen Vanderhoydonk, CEO van The Connector, voldoet Clausematch aan alle drie de criteria.

Koen Vanderhoydonk, CEO van The Connector

“Momenteel is de RegTech-markt gefragmenteerd, met verschillende volwassenheidsniveaus die proberen te voorzien in meerdere regelgevingsbehoeften in meerdere rechtsgebieden. Het partnerschap tussen bedrijven als Clausematch en The Connector helpt de volwassenheid van de RegTech-industrie naar het volgende niveau te brengen. Het vergroot ook het bewustzijn en de adoptie van RegTech-oplossingen in de financiële dienstverlening, met name door bedrijven die hun activiteiten willen opschalen”, aldus Vanderhoydonk.

Clausematch heeft een bewezen staat van dienst als wereldwijde RegTech-leider. Het werd geselecteerd als onderdeel van verschillende incubators en programma’s, waaronder FinTech Innovation Lab London en New Work, Lloyd’s Lab, LawTechUK Sandbox Pilot en het Barclays Accelerator Program, om er een paar te noemen. Dankzij de betrokkenheid bij deze programma’s kon het Clausematch-team zijn oplossing delen met deskundigen uit de sector, hun feedback horen en begrijpen hoe het platform het best kan worden aangepast aan de behoeften van doelgerichte bedrijven. De samenwerking met The Connector past in de missie van Clausematch om een SaaS-complianceproduct aan te bieden aan sterk gereguleerde bedrijven.

Over Clausematch:

Clausematch is een bekroond technologiebedrijf dat oplossingen ontwikkelt voor regelgevers en naleving van regelgeving. Het geavanceerde Clausematch-platform automatiseert beleidsbeheer, veranderingsbeheer van regelgeving en organisatorisch bestuur. Regelgevers kunnen Clausematch ook gebruiken om regelgeving in digitale vorm te beheren, te publiceren en bij te werken. Het bedrijf werkt met een reeks multinationale klanten in gereguleerde sectoren, waaronder financiële diensten, energie en verzekeringen. Clausematch was een regionale winnaar voor Barclays’ ondernemersprijzen voor de Rise FinTech Company of the Year, stond onlangs bovenaan de RegTech50-lijst van Business Cloud en werd in 2022 door de Amerikaanse FinTech Awards uitgeroepen tot RegTech of the Year. www.clausematch.com

Over de Connector:

The Connector is een uniek ecosysteem dat startups en bedrijven helpt groeien door toegang te bieden tot een verkoopteam met connecties in de financiële sector, lokalisatie in Europa en schaalvergrotingsdiensten. Wij mutualiseren de kosten van schaalvergroting voor individuele bedrijven, wat een alternatief biedt voor in-house verkopers voor een fractie van de kosten. Met de Connector ontsluit u exclusieve en zinvolle gesprekken met kopers die de verkoopcyclus verkorten. www.jointheconnector.com

KFI

Author KFI

More posts by KFI