Skip to main content

Binance viert wereldwijd feest ter ere van Bitcoin Pizza Dag

Van super meet-ups in Binance-stijl tot online wedstrijden, de crypto-beurs viert Bitcoin’s beroemde eerste aankoop

Brussel, 19 mei 2023 – Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency exchange, viert de dertiende verjaardag van Bitcoin Pizza Day, de historische dag in 2010 waarop een aankoop van twee pizza’s werd gedaan in ruil voor 10.000 BTC.

Om deze monumentale dag in crypto en de revolutie die hij voor de industrie betekende te vieren, zal Binance in-person community meet-ups organiseren over de hele wereld. De viering begint in de geboorteplaats van de pizza, Napels, Italië, op 21 mei en wordt voortgezet met lokale pizzeria’s en pizza busjes in tien landen, waaronder Brazilië, Bahrein, Pakistan, Vietnam, Sri Lanka, Cambodja, Uruguay, Mexico, Argentinië en Nieuw-Zeeland. 

De Binance community wordt ook uitgenodigd om Pizza Day te vieren op sociale media en via de Binance app. Deelnemers die hun pizza’s met Binance-thema delen met #BinancePizza of taken voltooien om alle Pizza Flavours op de Binance app te verzamelen, maken kans op het crypto-equivalent van een jaarvoorraad pizza’s. Het online feest zal doorgaan op 22 mei om 14:00. Voor de gelegenheid organiseert Binance een virtuele live meet-up in aanwezigheid van CZ, met discussies tussen prominente Binance Feed Creators over de betekenis van Bitcoin Pizza Day.

“Bitcoin Pizza Day is een bewijs van de kracht van de gemeenschap en de groeiende acceptatie van BTC als onderdeel van ons dagelijks leven,” zegt Yi He, Binance medeoprichter en chief marketing officer. “Bij Binance geloven we in het belang van massa-adoptie, en we zetten ons in om steeds meer use cases voor crypto in alledaagse situaties te creëren. Naarmate meer mensen de waarde en het potentieel van blockchain en crypto erkennen, wordt onze gemeenschap sterker en blijven we bouwen aan onze industrie.”

De wereldwijde Pizza Day meet-ups zullen leuke activiteiten bieden met de kans om beloningen te winnen, en natuurlijk gratis pizza. De evenementen verschillen per stad, bijvoorbeeld in Napels zullen de eerste 500 gebruikers die zich inschrijven voor het evenement aanspraak kunnen maken op gratis “Binance-stijl” pizza en drankjes en deelnemen aan een wedstrijd pizza maken voor Binance-prijzen. Bezoek onze blog voor meer informatie over evenementen bij u in de buurt.

Bitcoin Pizza Day is een cruciale mijlpaal voor de crypto-industrie, een teken van haar opmerkelijke exponentiële groei die de weg vrijgemaakt voor een wijdverspreide adoptie van digitale valuta in de afgelopen 13 jaar. Zoals altijd blijft Binance werken aan zijn doel om de vrijheid van geld te vergroten. Binance blijft geloven  dat de groeiende adoptie van crypto’s nog meer financiële vrijheid zal creëren. Daarom is Binance ook dit jaar weer trots om deze gedenkwaardige dag te vieren met onze verdienstelijke en mondige gemeenschap.

Over Binance

Binance is ’s werelds toonaangevende aanbieder van blockchain-ecosystemen en cryptocurrency-infrastructuur met een financiële productsuite die qua volume de grootste uitwisseling van digitale activa omvat. Het Binance-platform, dat wereldwijd door miljoenen mensen wordt vertrouwd, is toegewijd aan het vergroten van de vrijheid van geld voor gebruikers en biedt een ongeëvenaarde portfolio van cryptoproducten en -aanbiedingen, waaronder: handel en financiën, onderwijs, gegevens en onderzoek, maatschappelijk welzijn, investeringen en incubatie, decentralisatie en infrastructuuroplossingen, en meer. Ga voor meer informatie naar: https://www.binance.com

KFI

Author KFI

More posts by KFI