Skip to main content

Gulf Binance krijgt digital activa operator licentie in Thailand

Gulf Binance Co., Ltd., (“Gulf Binance”), heeft van het Thaise ministerie van Financiën via de Securities and Exchange Commission (“SEC”) in Thailand een vergunning gekregen om digitale activa te exploiteren. Gulf Binance is een joint venture tussen Binance en Gulf Innova Co. (“Gulf”) na een overeenkomst van 2022 tussen de twee organisaties om een beurs voor digitale activa op te zetten in Thailand.

Na het verkrijgen van deze licenties zal Gulf Binance kunnen opereren als een digitale activa beurs en digitale activa makelaar en is het de bedoeling om in het vierde kwartaal van 2023 in Thailand van start te gaan.

Sinds het sluiten van de overeenkomst hebben Binance en Gulf nauw samengewerkt met de toezichthouders om te zorgen voor de vorming van een ‘compliant-first’ exchange, en de nieuw verleende licenties laten zien dat Gulf Binance zich inzet om binnen het regelgevend kader te opereren.

De joint venture brengt Binance’s ongeëvenaarde middelen en rijkdom aan expertise in de digitale activa ruimte samen met Gulf’s gevestigde aanwezigheid en kennis van de industrie in Thailand. Door samen te werken willen Binance en Gulf innovatie stimuleren, groei bevorderen en uitzonderlijke waarde leveren aan Thaise gebruikers in het ecosysteem van digitale activa. Meer details over de nieuwe digital asset business zullen beschikbaar komen dichter bij de lanceringsdatum in Q4 2023.

Richard Teng, Binance’s regionale hoofd van Azië, Europa en MENA, zei: “We zijn dankbaar en vereerd om de digital asset operator licentie voor Gulf Binance in Thailand te krijgen – een land met een bloeiende crypto-ruimte die een sterke betrokkenheid heeft getoond bij het omarmen van blockchain-technologie. Door de expertise van Binance samen met de gevestigde lokale aanwezigheid en het netwerk van Gulf te benutten, wil Gulf Binance het volledige potentieel van blockchaintechnologie laten zien om aan de behoeften van Thaise gebruikers te voldoen. Lokale gebruikers kunnen toegang verwachten tot een vertrouwde en gereguleerde dienst die prioriteit geeft aan de veiligheid van gebruikers naast de naleving van lokale regelgeving.”

Over Binance

Binance is ’s werelds toonaangevende blockchain-ecosysteem en infrastructuur voor cryptocurrency’s, met een financiële productsuite die qua volume de grootste beurs voor digitale activa omvat. Het Binance-platform, vertrouwd door miljoenen wereldwijd, wijdt zich aan het verhogen van de vrijheid van geld voor gebruikers, en beschikt over een ongeëvenaard portfolio van cryptoproducten en aanbiedingen, waaronder: handel en financiën, onderwijs, data en onderzoek, maatschappelijk goed, investeringen en incubatie, decentralisatie en infrastructuuroplossingen, en meer. Ga voor meer informatie naar: https://www.binance.com

KFI

Author KFI

More posts by KFI