Skip to main content

Binance neemt ervaren marketing executive ​ Rachel Conlan aan om wereldwijde marketing te leiden

Brussel – 5 juni 2023 – Binance, ’s werelds toonaangevende blockchain-ecosysteem en cryptocurrency exchange, heeft vandaag aangekondigd dat het OKX-veteraan Rachel Conlan heeft aangetrokken als vicepresident voor de wereldwijde marketing van de organisatie. Conlan zal Binance’s marketing- en merkcampagnes wereldwijd leiden, terwijl het bedrijf zich richt op het herbevestigen en uitbreiden van zijn leidende positie in de industrie als het meest vertrouwde merk in crypto.

“In minder dan zes jaar is Binance uitgegroeid tot een leider in de blockchain-industrie, grotendeels omdat we luisteren naar onze gebruikers en we op deze manier een platform konden bouwen dat echt kan concurreren binnen binnen de industrie,” zegt Binance mede-oprichter en Chief Marketing Officer Yi He” Rachel’s zal met haar uitgebreide ervaring meehelpen de industrie vooruit te stuwen, nog meer mensen kennis te laten maken met blockchain, hen vertrouwd te maken met Binance en gezamenlijk te bouwen aan deze nog zeer jonge industrie.”

Als Binance’s vice president of global marketing zal Conlan rapporteren aan Yi He en toezicht houden op de regionale en wereldwijde marketeers van de organisatie over de hele wereld. Naast het leiden van de wereldwijde en regionale marketingteams, zal Conlan ook de merkpartnerschappen en entertainmentaanbod van het bedrijf aansturen, waaronder Cristiano Ronaldo, The Weeknd, Alpine Formule 1, social media-influencer Khaby Lame en meer.

Ik vind het geweldig om aan deze reis met Binance te beginnen, een organisatie van wereldklasse die het vertrouwen van miljoenen wereldwijd heeft gewonnen”, zegt Conlan“Ik sta te popelen om samen te werken met een ongelooflijk getalenteerd team, en samen streven we ernaar om ons leiderschap te verlichten en op één lijn te brengen om onze missie te vervullen om een miljard gebruikers deze dynamische en opwindende industrie in te loodsen.”

Voordat ze bij Binance kwam, was Conlan Global Head of Brand Marketing and Partnerships bij OKX, waar ze de marketinginspanningen van het bedrijf aanstuurde via partnerschappen zoals Manchester City F.C., McLaren Racing en het Tribeca Film Festival. Voor OKX leidde Conlan Global Partnerships bij CAA Sports, een toonaangevend internationaal sport- en entertainmentbureau en werkte ze als Global Chief Marketing Officer voor Havas.


Over Binance

Binance is ’s werelds toonaangevende blockchain-ecosysteem en infrastructuur voor cryptocurrency’s, met een financiële productsuite die qua volume de grootste beurs voor digitale activa omvat. Het Binance-platform, vertrouwd door miljoenen wereldwijd, wijdt zich aan het verhogen van de vrijheid van geld voor gebruikers, en beschikt over een ongeëvenaard portfolio van cryptoproducten en aanbiedingen, waaronder: handel en financiën, onderwijs, data en onderzoek, maatschappelijk goed, investeringen en incubatie, decentralisatie en infrastructuuroplossingen, en meer. Ga voor meer informatie naar: https://www.binance.com

KFI

Author KFI

More posts by KFI